My Beautiful I проведе поредица от обучения на фризьорите от АКАДЕМИЯ L'OREAL 

в цялата страна през февруари и март 2015г.

Над 200 

професионалисти в сферата на красотата сезапознаха със системата на Цветовете и Архетипните стилове, които извеждат индивидуалната формула на красотата на всеки човек, за да усъвършенстват работата си с клиентите.

 

 

 

My Beautiful I зарази екипа на COCA COLA BSO в с духа на 20-те години на миналия век, за да го подготви за новогодишното тематично парти на компанията. Дрехи, аксесоари, прически, лайфстайл тенденции, музика, танци, вдъхновения и множество стилни съвети за постигането на най-автентичните и празнични визии за купона.  (Декември, 2014)

1/3

 

Анализите на Цветовете и 

Личния стил на My Beautiful Iбяха голямата награда в 

играта на BIODERMA България представяща най-актуалния продукт на марката Sensibio - BB крем на розова основа.  

(Ноември, 2014)

 

My Beautiful I проведе уъркшоп на топ коафьорите на АКАДЕМИЯ L'OREAL за да ги запознае с най-новите тенденции в откриването постигането на индивидуалната формула на красотата през 21 век. Към системата на Цветовете и Архетипните стилове, представена от My Beautiful I, те разбира се добавиха своите артистични интерпретации и решения.  (Януари, 2014)

 

 

1/2

Уъркшоп на My Beautiful I на Първата лаборатория за жените лидери, организирана от  EUDAIMONIA Solutions.(Март, 2014)

 

 

1/3

Цветовете на My Beautiful I и най-актуалната иновация  на ARIEL се срещнаха на ексклузивното събитие на марката през септември 2013.

 

 

My Beautiful I представи лимитираната серия календар на  MAYBELLINE New York, изобразяващ най-новите тенденции в грима за годината и инспириран от работещите момичета на Ню Йорк, които не се страхуват да експериментират с цветовете и знаят колко е важно да изглеждат перфектнона работното си място. (Декември, 2012).

 

 

​Copyright © 2013 Happy People Ltd